İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ve Kurucu İl Başkanı Recep Taner'in yer aldığı heyet, TBMM'de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le görüştü. Görüşmede Akşener'e, Aydın'daki duruma ilişkin rapor sunuldu.

CHP ile yapılan ittifak kapsamında 31 Mart 2019'daki yerel seçimde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu desteklemesi kararlaştıran ancak bazı ilçelerin yanı sıra Efeler'de seçime kendi adayıyla katılmak isteyen İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı, Ankara'ya çıkarma yaptı. İl Başkanı Cemal Sarı, Kurucu İl Başkanı Recep Taner, il ve ilçe yöneticilerinin katıldığı ziyarette bazı Genel Başakn Yardımcıları ve İYİ Parti Lideri Meral Akşener'le görüşüldü. 

"BİLGİ VE RAPORLARIMIZI SUNDUK"

İttifak kapsamında yapılan çalışmalar ve Aydın'daki duruma ilişkin rapor da Meral Akşener'e sunuldu. 

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ziyarete ilişkin açıklamasında, "Aydın İl Teşkilatı ve belediye başkan aday adaylarımızdan oluşan ekiple, TBMM ziyareti ve İyi Parti grup toplantısına katıldık. Burada ev sahipliği için Aydın Milletvekilimiz Sayın Aydın Adnan Sezgin'e teşekkür ediyoruz. Genel Merkez ziyaretimizde Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın Beyi ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Arslan Bey'i, Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Musavvat Derviş Bey'i, Eğitim Kültür ve Sanat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Berna Sukas Hanım'ı ve Berna Hanım'la birlikte Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendiyi ziyaret ettik. İl yönetim Kurulu listemizi onaylattık, teşkilatımızın Aydın'da ki seçim hazırlıkları ve ittifak görüşmeleri kapsamında kendilerine bilgi ve raporlarımızı sunduk, istişarelerde bulunduk. Aydın İYİ olacak" dedi.