Cumhur İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı AK Partili Nuri Güler, seçim çalışmalarına mahalle ve kahvehane ziyaretleriyle devam ediyor. Merkez Serdaroğlu Mahallesi'nde Meydan Kahvehanesi'nde vatandaşlara hitap eden Güler, 31 Mart'ta Köşk'te ve Aydın'da yeni bir başarıya imza atacaklarını söyledi.

Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler, AK Parti ve MHP'li yöneticiler ve Cumhur İttifakı'nın Köşk Belediye Meclisi üye adaylarıyla birlikte Serdaroğlu Mahallesi'ndeki kahvehane toplantısına yürüyüş yaparak gitti. Toplantıda belediye meclis üyesi adayları tanıtılırken, parti yöneticileri de konuşma yaptı.

Kahvehane önünde gerçekleşen toplantıda mahalle halkına hitap eden Belediye Başkan Adayı Nuri Güler, Köşk için planladıkları projelerini anlattı. Güler, "Cumhur İttifakı olarak hep birlikte gönül gönüle, omuz omuza çalışıyoruz. 31 Mart'ta Köşk'te ve Aydın'da halkımızın desteğiyle yeni bir başarıya imza atacağız. İnşallah 1 Nisan sabahı, memleketimizin üzerine karabulut gibi çöken çalı kakıcılara göklerden gelen bir kararın açıklandığı bir sabah olacak." dedi.