Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, bir süredir kamuoyunda ve sosyal medyada tartışılan "park isminin değiştirilmesi" konusu hakkında açıklamalarda bulundu. Öndeş, "Türklüğün sadece kendilerine ait olduğunu düşünen kişilere sesleniyorum. Bu kirli edepsiz siyasete devam eden akıllarınca haz almaya çalışan bu şahıslara lafım mutlu olmak için başka yollar arayın. Kurduğunuz çarka çomak sokmak boynuma borç olsun. Dediklerimi yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim", dedi.

FUAT ÖNDEŞ, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA:

"Hafta içi Germencik Belediye Meclisi oy birliğiyle Ortaklar'daki parkımıza Şehit Sözleşmeli Er Görkem Akkuş'un ismi verilmiş, Germencik'teki "Türk Burcu" parkının ismi "19 Mayıs Gençlik Parkı" olarak değiştirilmiştir.

Türklüğün sadece kendilerine ait olduğunu düşünen, milliyetçilik çığırtkanlığı yapanlara sesleniyorum. MHP İlçe Başkanlığı yapan Turgay Ulutaş, yıllarca usulsüz çalıştırdığı Ortaklar havuz tesislerinin Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne geçmesiyle gerçek yüzünü göstermiştir. Milliyetçiliği rant olarak gören bu şahıs, tesisleri terk ederek yıllarca kullandığı, ekmeğini yediği havuzun motorlarını sökerek havuzu terk etmiştir. Turgay Ulutaş, yıllarca yatalak şeklide yaşayan Sunullah Karabudak adlı engelli vatandaşın üzerinden usulsüzce çalıştırdığı tesisi vergi borçları ve diğer borçlarla yüzüstü bırakmış, Karabudak ise rahmetli olmuş ve bu milliyetçi geçinen Turgay Ulutaş ise bu borçlardan 'aklınca' kurtulmuştur. Ekmeğini rant ile kazanan seçim sürecinde elinde mikrofonu bırakmayan bu şahıs, şimdi ilçemizde bulunan üniversiteye ait yüksekokulun kantinini çalıştırmaktadır. Bizlere, hele hele şahsıma Türkçülük, milliyetçilik ve ülkücülük aklı verecek son kişidir.

"BİRİLERİ ÇARK ÇEVİRİYOR, BU ÇARKA ÇOMAK SOKMAK BOYNUMUN BORCU OLSUN"

Son olarak; 

Bu kirli edepsiz siyasete devam eden akıllarınca haz almaya çalışan bu şahıslara lafım mutlu olmak için başka yollar arayın! Belediyenin borç tablosuna anlattığımız pankarttaki rakamlar için, yaşadıkları saltanak için tek kelime etmeyenler biliniz ki, aynı çarktan nasiplenenlerdir. Seçim meydanlarında söylediğim gibi birileri bir çark çeviriyor. Bu çarka çomak sokmak da boynumun borcu olsun. Dediklerimi yapıyorum ve yapmaya da devam ediyorum, saygılarımla"