AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutladı. Yaklaşık 8 ay önce ayağını kırması nedeniyle koltuk değnekleriyle yürümek zorunda kalan Eşin, engellileri çok iyi anladığını belirterek,  “Hepimiz engelli adayıyız. Tüm engelleri kaldıracağımızın sözünü veriyorum" dedi.

3 Aralık Dünya Engeliller Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Eşin, hepimizin birer engelli adayı olduğunu vurgluayarak, engelli vatandaşlar için çalışma yapacağının sözünü verdi. 

Yaklaşık 8 ay önce ayağında meydana gelen kırık nedeniyle bir süre koltuk değnekleri ile gezmek zorunda olan Eşin, engelli bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Eşin, “Hepimiz engelli adayıyız. Dolayısıyla engelli kardeşlerimiz için gerekli düzenlemelerin yapılması gerektiğine bütün kalbimle inanıyorum. Ve bu konuda onlar için tüm engelleri kaldıracağımızın sözünü veriyorum. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde herkesin, engelli kardeşlerimizle empati kurarak, yaşadıkları zorlukları anlamalarını temenni ediyorum” dedi.