Gaziantep'te düzenlenen görme engelliler Halter ve Judo Şampiyonası’nda Türkiye derecesine giren sporcular, kazandıkları madalyaları Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve eski Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’ya hediye etti.

15 Temmuz Akıncılar Görme Engelliler Spor Kulübü oyuncuları Nursel Özdemir, Yalçın Özdemir ve Sabri Yurt, Gaziantep'te düzenlenen görme engelliler Halter ve Judo Şampiyonası’nda dereceye girerek madalya almaya hak kazandı.

Elde ettikleri zafer sonrası Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve eski Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’yu ziyaret eden sporcular, kazandıkları madalyaları takdim etti.

Sporculara destek sözü veren Depboylu, “15 Temmuz Akıncılar Görme Engelliler Spor Kulübü’nün değerli Sporcuları Gaziantep'te düzenlenen görme engelliler Halter ve Judo Şampiyonası’nda kazandıkları madalyaları tarafıma taktim ederek vermiş olduğumuz desteklerden dolayı teşekkür etmeleri bizleri gururlandırdı. 90 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Nursel Özdemir Hanımefendi,100 kilo da Türkiye 4. olan Yalçın Özdemir Beyefendi ve Judo Türkiye Şampiyonu olan Sabri Yurt Beyefendiyi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Spor kulübü başkanı Sayın Tolga Keskin Beyefendiye sporcularımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek kardeşlerimizin başarılarının devamını diliyorum. Engelleri ortadan kaldırmak adına hayatın her alanında olduğu gibi sporda da kardeşlerimizin her daim yanında olacağımızı belirtiyorum” dedi.