Köşk Cumhur İttifakı Adayı Nuri Güler, Millet İttifakı’nı ve rakibi Veli Tuna’yı sert sözlerle eleştirdi. Rakibinin kendisini taklit ettiğini öne süren Güler, “Bu çapsızlara, kifayetsiz muhterislere pabuç bırakmayın” dedi.

Köşk Cumhur İttifakı Adayı Nuri Güler, Millet İttifakı’na ve rakibi Veli Tuna’ya ateş püskürdü. Rakibini sert sözlerle eleştiren Güler, adeta demediğini bırakmadı. 

“TAKLİTLER ASLINI YAŞATIR”

Rakibinin kendisini taklit etmeye çalıştığını öne süren Nuri Güler, “Taklitler aslını yaşatır, ne söylediysek kopyalanıyor. Kendi sözlerimizi de bize basın demeçleriyle, haberlerle geri gönderiyorlar. Söz söyleme sanatından bir haberler. Bizi her konuda olduğu gibi bu konuda da taklit ediyorlar, daha doğrusu taklit ettiklerini sanıyorlar. Ancak bunu da beceremiyorlar, ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. O kadar ki ne bir söz ne de bir projeleri orjinal. Tabi aslında şaşırmamak lazım bu durumlara; Kemal Ağabeyleri, Meral Ablaları, Temel Ağabeyleri de bunların böyle, bana arkadaşını şöyle sana kim olduğunu söyleyeyim misali” dedi.

“FOSEPTİK SİYASETİ”

Millet İttifakı’nı kendine iftira atmakla suçlayan Güler, “Hala utanmadan iftira atmaya, laf cambazlığı yapmaya, kifayetsiz muhterislerin akil hocalıklarını inkar etmeye çalışıyorlar. Meyve veren ağaç taşlanır. Ancak bu rakipler onu da yapmıyor, çamur siyaseti demiştik ancak anlıyoruz ki bunların ki çamur siyasetini de kifayetsizleştiriyor, bunlarınkine ancak foseptik siyaseti denmesi uygun olur” ifadelerini kullandı.

“BU ÇAPSIZLARA PABUÇ BIRAKMAYIN”

Açıklamasına sert ifadelerle devam eden Güler, şunları söyledi:

“Zira ‘zillet ittifakı’ malum, nereden bakarsanız hangi yöne giderseniz gidin, şer ittifakı olduğu su götürmez bir gerçek. Vatandaşlarımızın saf ve iyi niyetli duyguları ile oynuyorlar, onların gözlerini de gönüllerini de karartıyorlar. Kendi çıkar ve menfaatleri için fırıl fırıl dönüp, cambaza bak yapıyorlar. Hem gelmiş, geçmiş tüm şehitlerimiz için hem de gelecek kuşaklarımız için bir olup, iri olup diri olmak durumundayız. Bu çapsızlara, kifayetsiz muhterislere pabuç bırakmayın, meydanı boş bırakmayın değerli kardeşlerim.

“TATLI SU KURNAZI MISIN?”

Sırf kendi baskan olma hevesleri uğruna parti parti gezip ardından en nihayetinde bir partide solugu alan arkadaşlar partilerini ve kirli ittifaklarını beğenmemiş olacaklar ki ‘Belediye Başkanı partisiz olur’ deme gafletinde bulunuyorlar. O vakit sormazlar mı malum başkan adayına? Madem belediye başkanı partisiz olur diyorsun, sen niye bağımsız aday olmadın? Neden bu zillet ittifakının bu şer cephesinin peşine takıldın? Gittiğin yeri içine sindiremeyecektin madem neden iş işten geçtikten sonra oyunbozanlık, madrabazlık yapıyorsun? Büyükşehirli Özlem Ablan gibi tatlı su kurnazı mısın? Öyleyse onunla bindiğin tren 31 Mart istasyonunu kaçırıyor haberin olsun, sizlere iyi uykular, hayırlı yolculuklar.”