Çine Belediyesi mahalle çalışmalarını hızla sürdürmeye devam ediyor. Yolboyu Mahallesi ve Karakollar Mahallesinde taş döşeme hizmeti verilmesi mahalle halkını sevindirdi. Ayrıca,  Dutluoluk mahallesine yapımı başlanan Düğün Salonu inşaatı çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer yaptığı açıklamada; "Taş döşenmeyen sokağımız kalmayacak, halkımızı hizmetle buluşturuyoruz, en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp halkımızın hizmetine açacağız, verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz", dedi.

Çine Belediyesi Fen İşleri Daire Müdürlüğü tarafından Yolboyu ve Karakollar Mahallesi taş döşeme işi devam ediyor. İhtiyaçların belirlenip taş döşenmeyen yerlerin en kısa sürede taşlarının döşenip, mahalle sakinlerinin daha iyi hizmet alabilmesi için personellerin yoğun çalışması devam ediyor. Müdürlükten yapılan açıklamada, Yolboyu ve Karakollar Mahallesi taş döşeme hizmetinin biten kısımlarının haricinde taş döşenmeyen sokaklarında en kısa sürede taş döşeme işleminin başlanacağını duyuruldu. Ayrıca, Dutluoluk mahallesindeki Düğün Salonu inşaatının da tüm hızıyla devam ettiği, düğün sezonuna yetiştirileceği belirtildi.