İyi Parti Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna'nın Çiftlik Mahallesi mitingi kırmızı beyaza boyandı.

Seçim ziyaretleri kapsamında Çiftlik Mahallesi vatandaşlarıyla buluşan İYİ Parti Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna büyük bir coşkuyla, havai fiseklerle karşılandı. Mahalle sakinleriyle tek tek kucaklaşan Tuna'ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Projelerini anlatan Tuna, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

"BİZE ŞANLI TÜRK BAYRAĞI YETER"

Belediye Başkanının partisi olmaması ve hizmet etmek için parti bayrağının gölgesine ihtiyaç duyulmaması gerektiğini söyleyen Tuna, "Parti bayraklarını Türk Bayrağının üstünde tutup bunun üzerinden siyaset yapanlara sesleniyorum. Bizim yakalarımızda parti rozeti değil Türk Bayrağı rozeti var. Bizim meclisimizde İyi Partili, Ak Partili, MHPli, CHPli arkadaşlarımız var. Biz şanlı Türk Bayrağı altında tüm halkın başkanı olmaya talibiz. Türk Bayrağı gölgesinde olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

"ÇİFTLİK MAHALLE'SİNE VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ"

Daha önceki Çiftlik Mahallesi ziyaretinde vatandaşlardan gelen talepler için söz verdiğini ve yerine getirdiğini söyleyen Tuna, "Cami kliması ve kanal temizliği talepleri vardı. Camimize 1 tane klima taktırdık. Kanalın temizliğine de başladık. Ovadaki toplulaştırma projesinden sonra da beton kanalet yapılacak. Biz yapamayacağımız şeylerin sözünü vermeyiz" dedi.