31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimler için CHP Germencik Belediye Başkan adayı Fuat Öndeş, çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile uyum içerisinde çalışarak Germencik’in kaderini değiştirmeye talip olduğunu vurgulayan Fuat Öndeş, “Germencik'te bir sözü olan herkesi dinleyeceğiz” dedi.

"GECE GÜNDÜZ DEMEDEN MESAİ YAPIYORUZ"
Dağyeni, Selatin ve Balatçık mahallesinde vatandaşlarla buluşan CHP Germencik Belediye Başkan adayı Fuat Öndeş, “Mahallelerin eksiklerini konuşuyoruz. Daha mühürü elimize almadan bile hizmet kervanını mahallelere getirmek için gece gündüz demeden mesai yapıyoruz. Germencik’te yaşayanların sorunu bizim sorunumuz. Eksikliklerin giderilmesi için de neler yapılması gerekiyorsa öncelik sırasına göre hemen harekete geçiyoruz” diye konuştu.

"GELECEĞİ GENÇLERİMİZLE İNŞA EDECEĞİZ"
Germencik CHP Gençlik Kollarıyla da buluşan Belediye Başkan adayı Fuat Öndeş, “Gençlik kollarımızın düzenlediği toplantıya katıldık. Geleceğimizi gençlerimiz ile inşa edeceğimizi belirtip izleyeceğimiz yolu, yapacaklarımızı konuştuk. Hepsine önemli görevler düşüyor. Bilhassa gençlerin yeni dönemde önemli görevleri olacak. Bunun için de onların fikirlerini aldık ve uygulamaya geçireceğimiz işleri sırasıyla yerine getireceğiz. Biz 7’den 70’e herkesle kucaklaşarak Germencik Belediyesi’ni yönetmeye talibiz” dedi.

"MAHALLE HALKININ İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRECEĞİZ"

Gümüşköy, Gümüşyeniköy ve Tekin mahalle sakinleriyle de bir araya gelen CHP Germencik Belediye Başkan adayı Fuat Öndeş, “Buraya gelirken bize ulaşan sorunlar vardı. Şimdi bunlara yenilerini de ekledik. Göreve gelir gelmez eylem planımız çerçevesinde mahalle halkının isteklerini yerine getireceğiz”, “Biz Germencik’te çocuklarımıza umut olmak için bu yola çıktık. Onların geleceğini inşa etmek ülkemizin geleceğine atılan çimentodur. Bu sebeple çocukların oyunlar oynadığı, çeşitli sportif ihtiyaçlarını giderdiği, saha ve tesisleriyle sporda adından bahsedilen Germencik için oylarınıza talibim” diye konuştu.

FUAT ÖNDEŞ: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Değişen ve büyüyen Germencik için kolları sıvadıklarının altını çizen CHP Germencik Belediye Başkan adayı Fuat Öndeş, başarının formülü olarak da birlikte çalışmayı gösterdi. Germencik’te yapılacak tüm hizmetleri gençlerle, muhtarlarla, mahalle sakinleriyle, kadınlarla, sivil toplum örgütleriyle gerçekleştireceklerini vurgulayan Fuat Öndeş, çalışmalar sırasında şahsına gösterilen ilgi ve desteğe de çok teşekkür etti.