2014 yılından bu yana mahalle muhtarlarının bir türlü ulaşamadığı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, seçim öncesi muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda, bazı mahalle muhtarları ‘size ulaşamıyoruz’ şikayetinde bulundu. Durumdan haberinin olmadığını savunan Çerçioğlu, müdürlerine attı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler ilçe merkezindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinden bu yana mahalle muhtarlarının, ‘Telefonlarımıza çıkmıyor, randevu vermiyor, bir türlü görüşemiyoruz’ diyerek şikayet ettiği Çerçioğlu, muhtarların taleplerini dinleyeceğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre, toplantıya katılan bir mahalle muhtarı Çerçioğlu ile görüşemediklerini ve bu durumdan rahatsız olduklarını söyledi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ise “Bu durumdan haberim yoktu. Bana iletilmedi” dediği ifade edildi.

Muhtarlarla irtibat kurmasına bazı müdürlerinin engel olduğunu iddia eden Çerçioğlu’nun, “Siz kime söylediniz de onlar bana iletmediyse isimlerini verin. Onları işten kovacağım” dediği öğrenildi. Muhtarların ise “Kimsenin işsiz kalmasını istemeyiz” diyerek isim vermedikleri belirtildi.

Özlem Çerçioğlu’nun yarın da kırsal mahalle muhtarlarıyla buluşacağı öğrenildi.