Büyükşehir Başkanı seçildiği 20014 yılından bu yana telefonlara dahi çıkmayan Özlem Çerçioğlu, seçime 5 ay kala muhtarlara sığındı. Çerçioğlu, seçim öncesi il ve ilçe muhtarlarıyla bir araya gelerek halay çekti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlar çalıştayı Kuşadası’nda düzenlendi. Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, il merkezi ve ilçelerdeki muhtarlarla bir araya geldi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çalıştaya katılan tüm muhtarlarla tek tek tokalaşarak açılış konuşması yaptı. Çerçioğlu ve diğer belediye başkanları ile birim amirleri, masalara oturarak muhtarların sorunlarını dinledi. Çalıştayın gerçekleştirildiği salonda 4,5 yıl boyunca il merkezi, ilçeler ve köylerde yapılan çalışmaları sergileyen görseller koyduran Çerçioğlu, “Demokrasinin temel taşlarından olan muhtarlarımızla toplantıdayız. 4.5 yıldır Aydın’ın her köşesine hizmet götürüyoruz. Önümüzdeki süreçte de muhtarlarımızla birlikte Aydın için çalışmaya devam edeceğiz. Belediye başkanlarımız burada, Büyükşehir’in bütün üst düzey yöneticileri, ASKİ ve Fen İşleri gibi bütün bürokratlarımız burada. 4.5 yıl içerisinde yaptıklarımızla, muhtarlarımızla fikir alışverişinde bulunacağız. Muhtarlarımız 4.5 yıl içerisinde bizlere çok büyük destek verdi. Bu destekten dolayı hepsine minnet duygularımı ifade etmek istiyorum” dedi.

"HALAYI BIRAK, SORUNLARA BAK"

Mahalle muhtarlarının 4.5 yıldır ‘Sorunlarımızı anlatacak muhatap bulamıyoruz. Çerçioğlu’na ulaşamıyoruz’ diye yakındığı muhtarları seçim öncesi hatırlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı, çalıştay sonunda düzenlenen eğlence halay çekip harmandalı oynadı.