Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı sonrasında konuştu. Başkan Çerçioğlu, toplantının olumlu geçtiğini söyledi. Çerçioğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Aydın'ın sorunlarını anlatan dosya sunduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı düzenledi. Erdoğan, şehirlere ve oralarda yaşayan insanlara yapacakları tüm hayırlı çalışmalarda belediye başkanlarının yanında olacağını bildirdi. Parti ayırımı olmaksızın belediyelerin tamamının durumunu yakından bildiklerini vurgulayan Erdoğan, "Neredeyse tüm belediyelerimiz mali sıkıntı yaşıyor. Belediyelerin bugün içinde bulunduğu durumun sistemden de uygulamadan da kaynaklanan sebepleri var. Bu ülke 81 vilayetinin tamamıyla hepimizin olduğuna göre bu sorunların tespiti ve çözüm yollarının bulunması da bizlerin ortak sorumluluğudur." diye konuştu.

ÇERÇİOĞLU KÜLLİYEDE YAPILAN TOPLANTIYI YORUMLADI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Beştepe'deki toplantı sonrasında ilk açıklamasında, "Sayın Cumhurbaşkanımıza Aydın'ın sorunlarını içeren dosya sundum. Kendisi de bizzat ilgileneceğini söyledi. Toplantı verimli geçti. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.