Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı  Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay’ın tanıtım toplantısında konuştu. Çerçioğlu, 2014 yılında verdiği DİM 1 ve DİM 2 projelerinin hukuki süreç nedeniyle engellendiğini söyledi. Çerçioğlu, Fatih Atay’ın Belediye Başkanı seçilmesi halinde, projelerin bir yıl içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 


Çerçioğlu’nun konuşması şu şekilde:

“Bu araziler maalesef, YİKOB’un verdiği karardan kaynaklı 4 yıldır ucube gibi duruyor. Aydın halkının hizmet almasını engellediler. 4 yıldır hiç unutmadım. Her gün oradan geçtim, her geçişimde hepsinde sızladı. Aydın halkı bunu mu hak ediyor? Siyasetiniz batsın sizin. 

Gelin sayın Fatih Atay’a oylarınızı verin. DİM 1, DİM 2 projelerinin 1 yıl içinde yapılacağının sözünü veriyorum. Bu hale getirenlere ders vermeniz gerekiyor. Burası dingonun ahırı mı? Burası Efeler diyarı. 
AKP, MHP hiç fark etmez. Hepinizin oyuna talibiz. 16 yıldır AKP ne yapıverdi Aydın’a?

Ben 5 yıl önce köprülü kavşak sözü verdim. Karayollarına yazdık. Karayollarından ‘ihtiyaç yoktur’ yazısı geldi. Neden ihtiyaç yok? Bence var. Gelin elinizi vicdanınıza koyun da yapalım. Sizden para pul da istemiyoruz. Büyükşehir’in bütçesi yeterlidir. 

Diyorlar ki “Aydın’ı AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız. Benden öne burada AK Parti’li belediye yok muydu? Vardı. Aman Allah korusun.”