MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Aydın'ın kurtuluşu ile ilgili mesaj yayınladı. Pehlivan, "Her konuda milli olmak için, dilde, işte ve fikirde birlik sağlayarak çok çalışmak zorundayız" dedi.

İl Başkanı Burak Pehlivan, Aydın'ın kurtuluşu ile ilgili mesajında:

"03 Eylül Buharkent, 05 Eylül Kuyucak,Nazilli, Sultanhisar, 06 Eylül Köşk,Umurlu,Söke, 07 Eylül Efeler (Aydın ), İncirliova,Germencik, Kuşadası Yunan İşgalinden Kurtuldu.
Yunanlılar geldiler; Türk Milletinin Yiğit Efelerinin ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki şanlı ordumuzun zafere inanmış kararlılığı karşısında duramadılar, gittiler. Günümüzde askeri işgallerin yerini ekonomik ve teknolojik işgallerin aldığı gerçeği ile; geçmişteki kahraman efelerimizin emaneti cennet kentimizi ; üreten, çok çalışan, bir elinde bilim, diğer elinde ahlak ve erdem olan gençlerimiz güçlü yarınlara taşıyacaktır. Her konuda milli olmak için, dilde, işte ve fikirde birlik sağlayarak çok çalışmak zorundayız. İşgalinin yaşandığı günlerden dersler çıkarmak, bugünü dikkatli yaşamak, yarınları güçlü planlamamıza vesile olması dileği ile kentimizin işgalci Yunan Askerlerinden temizlenmesinin yıldönümünde yiğit efelerimizi, yiğit kızanlarımızı, şehitliklerde yatan şahitlerimizi,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve  kahramanlarımızı gururla, hürmetle rahmetle anıyorum. Allah ( cc )  hepsinden razı olsun".