Hafta içindeki yoğun mesaisinin ardından, hafta sonunu mahallelerdeki çalışmaları inceleyerek geçiren Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Cincin Mahallesi’ni ziyaret eti.

Ziyarette mahallede yapılacak çalışmalar için incelemelerde bulunan Başkan Kaplan, bölgeden geçen Cincin Deresi’nin tamamen bakım ve temizlikten geçirilmesi için belediye ekiplerine talimat verdi.

“KOOPERATİF İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”

Ziyarette Cincin Mahallesi’nin ihtiyaçları için beraberindeki belediye meclis üyeleriyle birlikte incelemeler yapan Başkan Kaplan, Cincin Mahalle Muhtarı Ergün Erdoğan ve Cincin Süt Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Serindağ’la görüştü.

Belediye taşınmazı üzerinde bulunan Cincin Süt Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Serindağ’dan, salgın koşullarında kooperatifin işleyişi hakkında bilgi alan Başkan Kaplan, Koçarlılı üreticiler için belediye olarak her türlü desteğe hazır olduklarını kaydetti. Mahalle sakinlerinin talebi üzerine bölgeden geçen derede incelemelerde bulunan Başkan Kaplan, en kısa sürede derenin temizlik ve bakımının yapılacağını ve daha güzel bir görünüme kavuşturulacağının sözünü verdi.

“TÜM TALEPLER YERİNE GETİRİLECEK”

İncelemeler esnasında mahalle sakinleriyle sohbet eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “İşimiz çok. Hedefimiz büyük. Hayallerimiz ortak. Sevdamız Koçarlı. Mahallemizin ihtiyaç duyulan tüm alanları için ekiplerimize gerekli talimatı verdik. İlçemize değer katmaya, mahallerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. En kısa sürede, bölgeden geçen derenin bakım ve temizliğini yapacağız. Muhtarımızın bize ilettiği diğer talepleri de program dahilinde belediye ekiplerimiz yerine getirecekler” dedi.

Muhtar Erdoğan, Kooperatif Başkanı Serindağ ile vatandaşlar, Cincin Mahallesi’nde kapsamlı çalışma başlatılması talimatını veren Başkan Kaplan’a teşekkür etti.