Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla Aydın’da yapılanmaya giden Ülkü Ocakları, toplam beş başkanını değiştirdi. Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Özbey, “Bu atamalar ilçelerimize ve Aydınımıza fayda sağlayacak ve ivme kazandıracaktır” dedi.

Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanlığı’na bağlı İlçe Ocak Başkanlıkları’nda gerçekleşen değişiklikler dikkat çekti.

Ülkü Ocakları, toplam beş başkanını değiştirdi.

Ülkü Ocakları İncirliova İlçe Başkanlığı’nda Fatih Sultan Mehmet Yıldızdoğan yerine Yusuf Akşak, Ülkü Ocakları Ortaklar Belde Başkanlığı’na Recep Demir’in yerine Nail Akar, Ülkü Ocakları Germencik İlçe Başkanlığı’nda Onur Kaya yerine Recep Demir atandı. On gün öncesine kadar Kuyucak ve Davutlar Ülkü Ocakları’na da yeni atamalar gerçekleşmişti.

BU ATAMALAR İLÇELERİMİZE VE AYDINIMIZA İVME KAZANDIRACAKTIR

Atamalarda konuşan Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Emre Özbey, Ülkü Ocakları'nın eğitim ve kültür çalışmalarına hız kesmeden devam etmesi gerektiğini vurgulayarak:

“Ülkü Ocakları yetişmiş kadrosu, zengin birikimi ve yarım asra yaklaşan tecrübesiyle her daim her göreve hazır, Ülkücü Hareket’in Lideri Devlet Bahçeli Bey’in ve Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyin emrindedir. İnancımız odur ki bu atamalar ilçelerimize ve Aydınımıza fayda sağlayacak ve ivme kazandıracaktır. Önümüzdeki yerel seçimlerde de Ülkü Ocakları olarak her türlü fedakarlığı ve özverili çalışmaları yapmaya hazırız. Zora talip olan, imkânsızlıklar içinden hilal gibi doğan Milliyetçi - Ülkücü Hareket’in, yaklaşan yerel seçimlerde Aydınlı hemşerilerimizin sevgi ve takdirini kazanarak, üretken belediyecilik anlayışıyla memleketimize hizmet edeceğine inancımız tamdır. Tüm MHP Belediye Başkan Adaylarımıza başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diyerek sözlerini noktaladı.