Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 20 il adayını daha açıklayacak. Listede Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayının yer alıp almayacağı ise merak konusu. Haberler.com’un haberine göre, yarın açıklanacak listede de İstanbul ve Aydın ili adayları yer almayacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 yerel seçimleri için AK Parti'nin 40 ildeki belediye başkan adaylarını 24 Kasım Cumartesi günü açıkladı. 

Erdoğan’ın yarın 20 ilin daha belediye başkan adayını açıklayacağı belirtildi. 

HANGİ İLLER AÇIKLANACAK?
Haberler.com'un haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın yapılacak AK Parti grup toplantısında, aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 20 ilin daha belediye başkan adaylarını açıklayacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise yarın açıklanmayacağı, Erdoğan'ın, yarın aralarında Ankara ve İzmir de olmak üzere Karaman, Muş, Bingöl, Afyonkarahisar, Balıkesir, Sakarya, Konya, Trabzon, Eskişehir, Hatay, Mardin, Uşak, Çorum, Sivas, Yozgat, Çankırı, Çanakkale ve Karaman adaylarını açıklayacağı iddia edildi.

LİSTEDE AYDIN YOK!
Haberler.com'un haberine göre AK Parti'nin yarın ki grup toplantısında Aydın Büyükşehir Belediyesi başkan adayının açıklanmayacağı belirtildi.