İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, TÜİK tarafından birkaç gün önce yayınlanan il bazındaki Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verilerini değerlendirerek, “Aydın maalesef gelir seviyesinde komşularının gerisinde kalmıştır. Hükümetten Aydın için daha çok ve etkin çalışmalarını talep edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Aydın, Denizli ve Muğla illerindeki kişi başına Gayrisafi Yurtiçi Hasıla rakamlarını sosyal medya hesabında paylaşarak, Aydın’ın gelirinin komşu illerden daha düşük olduğunu açıkladı.

Sezgin, Aydınlılar’ı hükümetten ve yerel yönetimden daha çok yatırım talep etmeye çağırdı.

“HİÇBİR GAYRETTEN SAKINMAYACAĞIM”

Konu hakkında açıklama yapan Sezgin, “Bu tabloyu sevgili hemşehrilerimin dikkatine üzülerek sunuyorum. Sevgili hemşehrilerim, her şeye rağmen karamsarlığa kapılmamanızı özellikle rica ediyorum. Daha huzurlu ve müreffeh bir Aydın vilayeti için hiçbir gayretten sakınmayacağım” diyerek Aydınlıların da aklı, becerisi, tarihsel birikimi, cesareti, basireti ve girişimci ruhuyla Aydın’ın gelişmesine ve refahına daha coşkulu şekilde katkıda bulunmaya devam edeceğinden emin olduğunu belirtti.

Sezgin, Aydın'ın gelir seviyesinde komşu vilayetleri yakalayıp geçmesi için hem kendisinin hem de Aydın halkının, hükümetten ve yerel yönetimlerden beklentilerini talep etmeyi ısrarla sürdüreceklerini vurguladı.