Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın’daki otopark sorununu çözeceğini söyledi. 2014 yılında açıkladığı projelerden biri olmasına rağmen Özlem Çerçioğlu’nun otopark yapmadığını belirten Savaş, “Beş senede verdiği sözü yerine getiremeyenler, 2019 da bunu nasıl yapsın” dedi.

Seçim çalışmalarına Kuyucak'ta devam eden Cumhur İttifakının Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Özlem Çerçioğlu'nu otopark eksikliğinden kaynaklanan sorunlar üzerinden eleştirdi.

Aydın'ın en büyük sorunlarından birinin Büyükşehir Belediyesinin hayata geçiremediği otopark projeleri olduğunu söyleyen Savaş, bu sorunu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kendilerinin çözeceğini belirtti.

Savaş, "Onlarda bahane tükenmiyor. Her şeyleri bahane. Söz verip de yapamadıkları otoparklar için yine birilerini suçlayacaklardır. Ama hemşehrilerim artık bu boş sözlere inanmıyor. Hangi otoparkı yaptılar da devlet bunlara karşı çıktı. Görüyoruz ki düştükleri durum çok vahim. Vatandaşımızı Aydın'da trafiğe çıkmak istemez hale getirdiler. Vatandaşım çok dertli çok" diye konuştu.

“2014''TEN BUYANA OTOPARK YAPAMAYAN 2019'DA NASIL YAPSIN?”

Büyükşehir Belediye bütçesinin doğru ve etkin kullanılamadığı için Aydın'da şehircilik alanında çok büyük sorunlar yaşandığına ve de her geçen gün bu sorunların arttığına vurgu yapan Mustafa Savaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yine proje açıklayacaklar. Yine boş vaatlerde bulunacaklar. Söz verip de sözünü tutmayan bir belediye yönetimi var. Beş senede verdiği sözü yerine getiremeyenler, 2019 da bunu nasıl yapsın. Vatandaşımızın karşısında 2014'te 133 proje açıklayıp da bunlardan sadece 13'ünü yapabilmiş bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Başarısızlıkları tescillendi. Otopark projeleri söz verip de yapamadıkları 120 projeden birisi. Komedi. Bu kadar basit bir proje ilin en büyük sorunu haline geldi. En basit projeleri bile yapamamış bir Belediye yönetimi Aydın'ı nasıl yaşanabilir bir kent yapacak. Sayın Çerçioğlu hemşehrilerimizin verdiği krediyi bonkörce harcadı, artık vatandaşımızda verecek kredi kalmadı. Nisan Ayı itibariyle vatandaşlarımızı bu çileden biz kurtaracağız inşallah.”