Millet İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP’liMehmet Fatih Atay, seçim kampanyası kapsamında, 4 Mart Pazar günü Çeştepe ve Ovaeymir'de kurulan semt pazarlarını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Atay, "Başkanlığı kazandığımız takdirde esnaflarımızın kira ve işgaliye bedeli altında ödediği ücrete yüzde 50 indirim yapacaklarını" vaad etti.

Açık ve kapalı tüm pazar yerlerinde tahsis ücretleri ve işgali bedellerinin yüzde 50 indirileceği sözünü veren Atay, sosyal belediyecilik anlayışının gereklerini yerine getireceklerini ifade etti.

CHP’li Atay, “Üretim yapan çiftçilerimizin malesef ki girdi giderleri oldukça yüksek.Çiftçilerimiz ürettiği ürünleri satamıyor, vatandaşlarda ne yazık ki alışveriş yapamıyor.Biz yöneticilerin asli görevi bulunduğu semte yaşayan vatandaşların refah seviyesini yükseltmek ve daha çağdaş bir semt yaratmaktır.31 Mart Yerel Seçimlerinden hemen sonra Efeler Belediye Başkanlığını kazandığımız takdirde Pazar esnaflarımızın kira ve işgaliye bedeli adı altında ödediği ücrete %50 indirim yaparak,çiftçilerimize ve pazar esnafımıza destek olacağız.”dedi.