Millet ittifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP’li Mehmet Fatih Atay, CHP Aydın Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Bülent Tezcan, İyi Parti İl Başkanı Cemal Sarı, CHP Aydın İl Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin,CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz ve Millet ittifakı Meclis Üyesi adayları Kızılcaköy'de vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP’li Atay “ Değerli Kızılcaköylüler, öncelikle bizleri bu coşku ile karşıladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Sevgili gençler en temel sorunumuz işsizlik.Aileleriniz sizleri okutmak için çok emek harcadı ama malesef bir çoğunuz işsiz kaldınız. Aileleriniz üzüldü. Ben size söz veriyorum 31 Mart Yerel Seçimlerini sizlerin desteği ile Efeler Belediye Başkanlığını kazandığımız zaman sizleri üzmeyeceğim. Gençlerimize ve kadınlarımıza istihdam sağlayacağız. Efeler'de bulunan atıl haldeki tarım arazilerini değerlendireceğiz ve gençlerimizi, kadınlarımızı sigortalı şekilde Efeler Belediyesi bünyesinde çalıştıracağız. Benim Kızılcaköy’e geleceğimi duyan CHP Aydın Milletvekilimiz Parti Meclis Üyemiz sayın Bülent Tezcan işini gücünü bırakıp “Kızılcaköy’ü çok seviyorum, ben de geleceğim” dedi. Sözü fazla uzatmak istemiyorum mikrofonu Parti Meclis üyemiz Bülent Tezcan’a veriyorum” dedi.

CHP’li Bülent Tezcan,” Cumhur ittifakının Yerel seçimlerde aanlatacak birşey kalmadı.Patlıcan,patates, soğan kuyruklarıyla halkı oyalıyor.Beka sorunu diye ortada dolaşıyorlar.Artık atacak yalanları kalmadı son yalanları da Beka sorunu. Değerli Kızılcaköylüler Buraya sizin sorunlarınızı konuşmaya geldik.Buraya diğer Belediye Başkan adayları da gelecek hepsini dinleyin.Ancak şunu söylemek istiyorum Efeler Belediye Başkanlarının içinde çantasında, koltuğunun altında tek projesi olan Millet ittifakı Efeler Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Atay’dır.31 Mart’ta elinizi vijdanınıza koyun ve adayların ne amaçla aday olduğunu düşünün ona göre oy verin” dedi.

İyi Parti İl Başkanı Cemal Sarı “Kızılcaköy Halkının yaşadığı jeotermal sıkıntısı herzaman bizim içimizde dert olmuştur. Türkiye'de ses getiren bir direniş sergilediniz, sizleri canı yürekten millet ittifakı adına tebrik ediyorum. Bizler Millet ittifakı olarak CHP ile aynı çatıda Aydında seçimlere giriyoruz. Birlikte hareket etmemizin sebebi güçlü yönetim oluşturmaktır. İttifakımız kısa süreli değildir; 5 yıl sizlere hizmet etmek içindir. Sizlerin yaşadığınız sıkıntıları görmezden gelen Cumhur ittifakına karşı 31 Mart yerel seçimlerinde Millet ittifakı olarak sizlerden destek istiyoruz” dedi.