CHP Aydın İl Gençlik Kolları, 31 Mart yerel seçimi için startı verdi. Düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan İl Başkanı Ali Çankır, hedeflerinin 200 bin fark ve yüzde 60 oy oranı ile Büyükşehir seçimini kazanmak olduğunu söyledi.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları, 31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler seçimi için çalışmalarını başlattı. Gençlik Kolları yönetimi, Belediye Başkan Adayları ve basın mensuplarıyla, düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, Gençlik Kolları İl Başkanı Yılmaz Tilki, 17 ilçedeki Gençlik Kolları Başkanları ile Efeler Belediye Başkan Adayı Fatih Atay ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel katıldı.  

“YEREL SEÇİMİN STARTINI VERİYORUZ”

Toplantıda konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, “Gençlik Kolları olarak yerel seçimlerin startını verdiğimiz kahvaltımıza hoş geldiniz. Bu kahvaltının amacı, yerel seçim öncesi birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, dayanışmamızı artırmaktır. Gençlik Kolları İl Yönetimi ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarım arasında hem bir kaynaşma hem de basınla takip edeceğimiz süreç hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amaçlı bir toplantıdır. Efeler Belediye Başkan Adayımız Fatih Atay ve Kuşadası Belediye Başkan Adayımız Ömer Günel’e katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“GENÇLİK BU GÜCE SAHİP”

Birlik ve beraberlik görüntüsü vermek istediklerini söyleyen CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, sözlerini şöyle sürdürdü:

“31 Mart 2019’da gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimi öncesinde, 17 ilçe gençlik kolu başkanlarımız, il gençlik kolları yönetimimizle beraber basınımıza görüntü vermek istedik. Aydın’da, tüm Türkiye’de olduğu gibi seçimlerin lokomotifi ve itici gücü olan gençlerin hazır olduğunu göstermek istedik. Gençlik Kolları, nasıl 1980 öncesinde 30 yaşındaki Ali Dinçer’i Ankara Belediye Başkanı seçtirebilmişse, bugün de Aydın’ın 17 ilçesindeki adayları seçtirebilme iradesine ve gücüne sahiptir. Bugün buradan ayrıldıktan sonra, bu gücü an be an sahaya yansıtmaya başlayacağız.”

“HEDEFİMİZ 200 BİN OY”

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır da 31 Mart seçimindeki hedeflerini açıkladı. 200 bin oy farkı hedefi koyduklarını söyleyen Çankır, şu ifadeleri kullandı:

“Siyasette yol yürürken hedeflerimiz var. Bu hedeflere yürürken yanımızda olan basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Biz yola çıkarken, gençlik kolları başkanımla beraber 31 Mart’ta bir hedef koyduk. Bu hedef, Büyükşehir’de 200 bin oyla seçim almak. Yüzde 60’lık hedef koyduk. 17 ilçemizde de belediye başkan adaylarımızla birlikte CHP bayrağını dikmeye söz verdik. Bu yolda adım atmaya devam ediyoruz. CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışını tüm halkımızla tanıştıracağız. CHP’nin Aydın’da yaktığı bu enerji, ümit ediyorum ki Türkiye’ye de bir ışık olacak.”