AK Parti Söke İlçe Yönetimi, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Yeni yönetimin duyurulduğu toplantıda konuşan AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne seslendi. Yavuz, “Şu anki büyükşehir belediye başkanı hanımefendinin seçimlerden önce bütün ilçelere yönelik toplam 133 yatırım projesi vardı. Bu projelerden kaçı yapıldı, kısa sürede açıklamanızı bekliyorum” dedi.

AK Parti Söke İlçe Binasında düzenlenen basın toplantısına, AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın İl Koordinatörü Cenk Ünlü, AK Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım, Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım, ‘’Bizler seçime hazırız, değerli MKYK üyemiz Sayın Metin Yavuz, İl Başkanımız Sayın Ömer Özmen ve ekibimiz ile inşallah güzel hizmetler vereceğiz. Aydın ve Söke’de başarımızı herkes görecek” dedi.

Son olarak söz alan AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Metin Yavuz yaptığı konuşma da, ‘‘Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın görevi ağır. 30 Mart’a kadar sıkı bir çalışma içerisine gireceğiz inşallah. Ana kademe, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve görev alan tüm arkadaşlarımız ve bizler üzerine düşen görevi yapacaklardır. En sonda söyleyeceğimiz başta söyleyeyim, 30 Mart seçimlerinde Allah’ın izni ile 17 ilçemizin tamamı ve Büyükşehir belediyesine o sarı binaya AK Parti bayrağını dikerek, gecikmiş olan tüm yatırımlarımızı, hizmetleri hep birlikte yapacağız’’ diye konuştu.

“KRİZ DEĞİL, DARBE VAR”

Türkiye’nin son günlerde geçirdiği ekonomik sürece dikkat çeken Yavuz, ‘‘Çok kısa zamanda ülkemizin yaşadığı süreçlere baktığınız zaman başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve onan inanan biz ekipleriyle birlikte bu günlere geldik hamdolsun. İnşallah bundan sonra da böyle bir sıkıntı olmayacak. En son yaşanan bir ekonomik bir krizden bahsediyorlar. Ben üzerine basarak söylüyorum. Bu ülkede bir ekonomik kriz yoktur, ekonomik bir darbe vardır’’ ifadelerini kullandı.

‘‘PROJELERİNİZDEN KAÇI YAPILDI?”

Bafa Gölü ile ilgili yapılan açıklamalarla Aydın Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelen Yavuz, ‘‘Geçtiğimiz günlerde Partimizin il danışma kurulunda yaptığım konuşmamda birkaç konuya dikkat çekmiş, soru sormuştum. Ama hala yanıt alamadım. Şu anki büyükşehir belediye başkanı hanımefendinin seçimlerden önce bütün ilçelere yönelik toplam 133 adet yatırım projesi vardı. Ne oldu diye sormuştum ama Bafa gölü ile ilgili açıklamaya veya başka konulardan çok başka şekilde yanıt geliyor. Ben buradan bir kez daha soruyorum. Bu 133 projeden hangisi nerede ne kadar yapıldı? Bafa Gölüyle ilgili bir algı yönetimi yaptılar. Biz dedik ki, yan bunları siz yapmış gibi ortaya çıkmayın. Madem orada iki tahta çakıldı, sen niye onu gündeme getirdin diye adama sorarlar. Ben buradan tekrar soruyorum. Söz verdiğiniz 133 projenizden kaç tanesi nerede ne şekilde yapıldı? Bunu kısa zamanda açıklamanızı bekliyorum’’dedi.