Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yerel seçimlerde ittifak yapılmayacağını açıklamasının ardından kararı değerlendiren AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Bu tavır sadece AK Parti’nin ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm seçim bölgelerinde aday göstereceğine yönelik bir irade açıklaması şeklinde yorumlanabilir” dedi.

Kararın hayırlı olmasını dileyen Ömer Özmen, “Bugün sabahki grup toplantılarında Sayın Bahçeli ve Cumhurbaşkanımızın açıklamalarından anlaşılacağı üzere, yerel seçimlerde ittifakın olmayacağı noktasında bir kanaat oluşmuş durumda. Sürecin hayırlı olmasını diliyorum. Ama cumhur ittifakının devam ettiği yine her iki lider tarafından açıklanmıştır. Bu tavır sadece AK Parti’nin ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm seçim bölgelerinde aday göstereceğine yönelik bir irade açıklaması şeklinde yorumlanabilir” diye konuştu.

“AYDIN’DA ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK”

Aydın’da AK Parti’nin seçimle ilgili çalışmalarını tamamladığını belirten Özmen, sözlerine şöyle devam etti:

“Biz genel merkezimizin talimatı çerçevesinde seçimle ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Aydın’ımız eğer bir değişim arzu ederse bunu zaten sandıkta bir şekilde gerçekleştirecektir.  Hayırlı olmasını temenni ediyorum.”