AK Parti Efeler İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Filizli, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'i eleştirdi. Siyasi had bilmeyen biri olduğunu belirten Filizli, "CHP Efeler İlçe Başkanının yapmış olduğu bu seviyesiz ve ahlak kurallarından yoksun açıklamasını esefle kınıyorum" dedi.

AK Parti Efeler İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Filizli yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Aydın Milletvekilimiz Sn. Metin Yavuz'un, fakir fukara, garip gurabaya sahip çıktığını iddia eden Aydın Büyükşehir Belediyesinin Çakırbeyli’de çeşmelere asılan fiyat tarifesi üzerinden ihtiyaç sahiplerine suyu parayla satmalarına gösterdiği tepkiyi hazmedememiş olsa gerek ki ar etmekten, utanmaktan gem vurarak yaptığı açıklama ile milletvekilimizi eleştirme cüretini göstermiştir. Polat Bora Mersin, tepki göstermeye değmeyecek bir ilçe başkanı olduğunu yaptığı her eylemde açık bir şekilde göstermekten asla geri kalmayan birisidir. Cevap vermek normal şartlarda bu zihniyette olanların gündemde kalmaları için birer sebep olduğundan dolayı dikkate almamak gerekirdi. Ama bu zihniyete bazen kendi dillerince anladıkları dilden konuşmak da gerekiyor.

CHP’nin Efeler İlçe Başkanı olan Mersin, ar etmekten, utanmaktan bahsetmiş ama kendisine ne kadar ar sahibi olduğunu sormakta fayda var. Kendine ait sosyal medya hesaplarından ülkenin büyük bir kesiminin güven ve desteğini alarak seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve aziz Türk milletine #Aynıgemidedeğiliz ve diğer ağıza alınmayacak küfürler eden ve bu eylemi dolayısıyla gözaltına alınan CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin acaba nasıl bir ar sahibidir. Biz böyle kişilere ar damarı çatlamış iflah olmaz diyoruz. Evet, CHP’nin Efeler İlçe Başkanı olan aklı evvel zat ar damarı çatlamış olan “siyasi haddi” bilmeyen biri olduğunu da ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına ve ona oy verenlere insanların analarına avratlarına küfretme cüretini göstererek kanıtlamıştır.

Aydın Milletvekilimiz AK Parti MKYK Üyemiz Sayın Metin Yavuz’u şov yapmakla suçlayan CHP’li ilçe başkanı Aydın Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilikte dünyaya örnek olduğunu ifade ederek aslında kendisi şov yapmaya çalışıyor. Ama şov yapmaya çalışırken aslında kendisini ve sözde sosyal belediyecilikte dünyaya örnek olan büyükşehir belediyesini rezil ediyor. Onların sosyal belediyecilik diye adlandırdıkları hizmeti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yıllar yıllar önce, İstanbul Belediye Başkanı iken vatandaşlara ulaştırıyordu. Ele verir talkını, kendi yutar salkımı deyimine en iyi örneklerden biri olan CHP Efeler İlçe Başkanı olan zatı yapmış olduğu bu seviyesiz ve ahlak kurallarından yoksun açıklamasını esefle kınıyorum".