AK Parti’li Çine Belediye Başkanı aday adayı Halit Güler, seçim sürecinde aday adaylarının Ankara’ya gidip milletvekilleri ile selfie yapmak için sıraya girdiğini belirterek, “Milletvekillerini rahat bırakın. Milletvekilleri neredeyse selfielerden hizmet edemez duruma geldi” dedi.

Çine’nin sevilen esnafı Halit Güler, Belediye Başkan aday adaylığını açıklamasının ardından çalışmalarına başladı.

Şaşaalı faaliyetler yerine daha çok halka dokunan çalışmalar yaptığını söyleyen Güler, her kesimden vatandaşın fikirlerine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Çine’nin gelişmesi için her öneriye açık olacaklarını ifade eden Güler, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Halkı arkasına alamayan hiçbir aday başarılı olamaz. 7-8 yaşındaki çocuktan 70-80 yaşındaki dedemizin, nenemizin düşüncesine kadar bütün herkesin fikirlerine ihtiyacımız var. Halk meclislerine, genç meclislerine, kadın meclislerine ihtiyacımız var. Bu meclisler sadece AK Parti’ye gönül verenlerden değil, bütün siyasi fikirlere sahip insanlardan oluşacak. Onların Çine için ne düşündükleri bizim için önemli. Siyasi fikirleri önemli değil. Bizim ortak noktamız Çine. Çine için ne düşünüyoruz, Çine’ye ne verebiliriz?”

ADAY ADAYLARINA ‘SELFİE’ UYARISI

Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan birçok ismin halka kulak vermek yerien Ankara’ya giderek milletvekilleri ile görüşmeye çalıştığını vurgulayan Güler, bu nedenle milletvekillerinin de çalışamaz hale geldiğini söyledi. Güler, aday adaylarını şu sözlerle uyardı:

“Sosyal medyaya baktığımız zaman, aday adayları hemen Ankara’ya gidip milletvekillerini meşgul ediyorlar. Çok tarihi bir fırsat, Mustafa Savaş vekilimiz var. TBMM KİT Komisyon Başkanı olmuş. Aldığı görevin ne denli büyük bir görev olduğunu ilk önce biz anlayacağız. Bu adamı rahat bırakacağız. Ankara’da çalışsın. Ona rahat bir ortam hazırlayalım ki, sonra zaten bizle alakalı sıkıntı ve sorunlar gündeme geldiğinde adam bize faydalı olsun. Benim gibi 50 tane aday gidiyor, selfie çekiliyor Ankara’da. Milletvekilleri neredeyse selfielerden hizmet edemez duruma geldi. Millet selfie için kuyruğa giriyor. Adam zaten teşekkür ziyaretine, halk ziyaretine geliyor. Geldiği zaman gidin yanına, orada çekilin selfienizi.”