AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı, 18 Kasım’da yapılacak temayül yoklaması öncesinde belediye başkan aday adaylarıyla bir araya geldi.

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı, 18 Kasım Pazar günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapacağı temayül yoklaması öncesinde, oy kullanacak üyeleri ve Efeler Belediye Başkanlığı aday adaylarını bir araya getirdi. Aday adaylarının konuşma yaptığı toplantıda birlik beraberlik mesajı verildi.
 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, “Efeler İlçe Başkanlığı olarak tüm adaylarımızı temayülde oy kullanacak olan ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile bir araya getirdik. Toplantımıza Ahmet Özsoy, Hüseyin Aksu, İsmail Hakkı Eser, Mehmet Sabuncu, Oğuz Kendirlioğlu, Seda Kanat ve teşkilatımız katılım sağladı. Programımıza temayülde oy kullanacak diğer mahalle başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve daha önce görev yapmış İlçe Başkanlarımızla da buluşturarak devam edeceğiz. Bizler biliyoruz ki her seçim bir kıyastır. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci yöneterek hem Efeler ilçemiz hem Büyükşehir Belediyemize AK Parti Belediyecilik anlayışı ile buluşturmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.