AK Parti'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Salı günü yapılacak grup toplantısında da açıklanmayacağı öğrenildi. Açıklamanın Çarşamba günü gerçekleştirilecek MKYK toplantısından sonra yapılması bekleniyor.

MHP ile yapılan mutabakata göre AK Parti'ye bırakılan Aydın'da, Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile ilgili düğüm yine çözülmedi. Kulislerde AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komsiyonu Başkanı Mustafa Savaş'ın isminin ön plana çıktığı Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

GRUP TOPLANTISINDA AÇIKLANMAYACAK

Aydın ve Muğla adaylarının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Grup toplantısında Aydın İl Teşkilatının da davet edilerek açıklanması bekleniyordu. Ancak Aydın teşkilatı Ankara'ya davet edilmedi. Bu nedenle Aydın adayının Salı günü gerçekleştirilecek grup toplantısında açıklanmayacağı öğrenildi.

Cumhur İttifakı'nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Çarşamba günü Merkez Karar ve Yürütme Kurulu toplantısından sonra ilan edilmesi bekleniyor.