AK Parti Kuşadası İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Sabri Belge, partisinden ve görevlerinden istifa etti. Belge açıklamasında, “Kendi özgür irademle, hiçbir hesap ve art niyet olmadan üyesi ve yöneticisi olduğum AK Parti’den istifa etmiş bulunmaktayım” dedi.

Daha önce CHP Kuşadası İlçe Yönetiminde yer alan ve AK Parti’ye katılarak Ocak ayında göreve gelen Mustafa Gökçe’nin yönetimine giren Gökhan Sabri Belge istifa etti. Belge, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, AK Parti’deki görevlerinden ve partiden ayrıldığını duyurdu.

Belge açıklamasında, “Değerli dostlarım. Kendi özgür irademle hiçbir hesap ve art niyet olmadan üyesi ve yöneticisi olduğum AK Parti'den istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süreçte yanımda olan beraber çalıştığım ilçe başkanım Sayın Mustafa Gökçe ve birbirinden kıymetli ilçe yönetim kurulu üyelerime, Kadın kolu ve Gençlik kolu yöneticilerine teşekkür ediyorum. Sizlerle çalıştığım sürenin hayatımda önemli bir deneyim olduğunu tüm içtenliğimle beyan eder çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.