AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Melika Vela atandı. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Didim İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını vekaleten yürüten Murat Erdem yerine göreve getirilen Melika Vela'ya Genel Merkez'in görevlendirme yazısını teslim etti. 

AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları başkanlığında değişim yaşandı. Yerel seçim sürecinden bugüne kadar İlçe Gençlik Kolları başkanlığını vekaleten yürüten Murat Erdem’in yerine Melike Vela asaleten atandı. İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda gerçekleşen törende Vela’ya belgesini AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş verdi.

Didim İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda Vela’ya mazbatasını takdim eden AK Parti Aydın Milletvekil Mustafa Savaş, yerel seçim sürecinden bu yana görevi sürdüren Erdem’e ise teşekkür etti. Kürsüye çağırdığı eski ve yeni gençlik kolları başkanına bugüne kadar ve bundan sonra da sürdürecekleri hizmetlerden ötürü de teşekkürlerini ileten Savaş, Vela’ya görevinde başarılar diledi. 

Yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vela sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çıktığımız yolda Rabbim utandırmasın. Bana canı gönülden destek veren kardeşim Gençlik kolları eski ilçe baskanı Murat Erdem'e çok teşekkür ederim. Verdigi hizmetler harcadığı zamana çok kez şahit oldum. Rabbim birliğimizi dirliğimizi hiç bozmasın. Allah yolunu ve bahtını açık etsin. Her zaman yanyana ve birlikte..." ifadelerini kullandı.