AK Parti’nin il ve ilçe yönetimlerinde önceki dönemlerde görev alan Avukat Oğuz Kendirlioğlu, Efeler Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Kendirlioğlu’na merkez sağ kökenli siyasetçilerden de destek geldi.

AK Parti’den Efeler Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan Avukat Oğuz Kendirlioğlu, başvuru evraklarını AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı’ya teslim etti.

Siyasi yaşamına, 2005 yılında, Doğru Yol Partisi’nde başladığını anımsatan Kendirlioğlu, AK Parti’nin il ve ilçe yönetimlerinde görev aldığını, partinin her kademesinde özveriyle görev aldığını hatırlattı.

Efeler’e hizmet etmek ve AK Parti’ye güç vermek için başvuruda bulunduğunu kaydeden Kendirlioğlu, “Bizim bir sevdamız, aşkımız ve yol hikayemiz var. Bunun öncesinde daha güçlü Türkiye ve Efeler’i inşa etmek var. Milletimize ve Efeler’e hizmet yolunda hep birlikte çalışmayı sürdüreceğiz. Bu hayırlı bir yoldur. Kendimizle birlikte çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini şekillendiren bir yoldur” dedi. 

MERKEZ SAĞ KÖKENLİ SİYASETÇİLERDEN DESTEK

Eski Demokrat Parti Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Gençdağ, eski Demokrat Parti Efeler İlçe Başkanı Ramazan Mutlu ve eski Doğru Yol Partisi ilçe yönetim kurulu üyesi Namık Kemal Yıldızhan da Oğuz Kendirlioğlu’nun açıklamasına katılarak destek verdiler.

Gazetecilere açıklama yapan Oğuz Kendirlioğlu, “Oğuz beyle Doğru Yol Partisi’nde çok siyaset yaptık. Sonuna kadar arkasındayız. Eski Doğru Yol Partisi’nden arkadaşları olarak her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.