Aydın Yönetici Sanayi ve İş Adamları Derneği (AY-SİAD) yoğun çalışma temposu içinde olan üyelerine yönelik ‘Kalp Sağlığı ve Sağlıklı Beslenme’ konulu konferans gerçekleştirdi.

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anadili Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Güngör'ün konuşmacı olarak katıldığı konferansa AY-SİAD üyeleri, yoğun katılım gösterdi. Kahve Bahane Toplantı Salonu'nda düzenlenen ve yaklaşık bir saat süren programda Doç. Dr. Güngör, AY-SİAD üyelerine kalp sağlığı ve sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirme ve tavsiyelerde bulundu. Ayrıca programda derneğe yeni üye olan Bahtiyar Gerbağa, Cem Şengün, Engin Kuluyever, Hidayet Gülpınar, İlhami Oral ve Yasin Beşparmak'a üyelik şiltleri verildi.

Konferansa katılan üyelere teşekkür eden Başkan Gündüz, “İş hayatında aktif olarak çalışırken yoğun bir stres ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu yaşadığımız stres kalp sağlığımızı olumsuz etkileyebiliyor. Bu anlamda üyelerimize yönelik ‘Kalp Sağlığı ve Sağlıklı Beslenme’ konusunda konferans düzenlemek istedik. Konferansımızda kalp sağlığı ve sağlıklı beslenme konusunda bilgilendiren Adnan Menderes Üniversitesi Kardiyoloji Bölümü’nde görevli Doç. Dr. Hasan Güngör’e çok teşekkür ediyoruz. AY-SİAD olarak üyelerimize yönelik çalışmalar üretmeye devam edeceğiz. Bunun yanında Ekim ve Kasım ayı boyunca geniş bir aktivite hazırlıklarımızı tamamladık. Önümüzdeki yıl sonuna kadar da AY-SİAD adından yine söz ettirmeye devam edecektir. Bahtiyar Gerbağa, Cem Şengün, Hidayet Gülpınar, Engin Kuluyever, İlhami Oral ve Yasin Beşparmak’ın AY-SİAD ailesine katılmasından dolayı da çok mutluyuz.” dedi.