Efeler’de yaşayan 33 yaşındaki Buket Ateşçi Karaman, yürüyüşe çıktığı sırada telefonuna gelen mesajla yanına aldığı kredi kartının çalındığını fark etti. Hemen ilgili bankaya iptal başvurusunda bulunan genç kadın, kartından alışveriş yapıldığına dair başka mesajlar da aldı.

Karakola giderek durumu anlatan Karaman’ın şikayeti üzerine hırsızı tespit etmek için çalışma başlatıldı. Güvenlik kameralarına yakalanan şüphelinin rahat tavırları dikkat çekti.

KEYFİNCE ALIŞVERİŞ YAPMIŞ!

Çaldığı kredi kartıyla iki farklı noktadan alışveriş yapan hırsızın yakalanmasını isteyen Karaman, "26 Şubat'ta yürüyüşe çıktım. Yanıma kredi kartımı aldım. Aynı gün saat 17.40 sıralarında bankadan telefonuma kartımdan harcama olduğuna dair mesaj geldi. Ben hemen kartımı kontrol ettim ancak montumun cebinde yoktu. Kartımı nerede, nasıl kaybettim bilmiyorum. Hemen bankayı arayarak kartımın iptali sağladım. Bundan 10 dakika sonra bir alışveriş mesajı daha geldi. Kartımı alan ve kullanan şahıstan davacıyım ve şikayetçiyim” dedi.

GÖRÜNTÜSÜ TESPİT EDİLDİ

Alışverişin yapıldığı noktalardaki güvenlik kameraları incelenerek kişinin görüntüsü tespit edildi. Rahat tavırları ile görüntülenen hırsızı yakalama çalışmaları devam ediyor.