(İSMAİL ÖRS-ÖZEL HABER) Olay, Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Yukarı Kayacık Mahallesi yolunda 2013 yılının Eylül ayında yaşandı. Hüseyin Türkmen’den boşanma kararı alan Ümmühan Türkmen, ailesinin yanında yaşamaya başladı. 
Eşine ve ailesine kızan Hüseyin Türkmen, ilçeden dönen aileye pusu kurdu. Ailenin bulunduğu araca ateş açan Türkmen, kayınpederi İbrahim Türkmen’i (72) öldürdü. Kayınbiraderi Durmuş Türkmen (51) ve Ümmühan Türkmen (41) ise bacaklarından vuruldu. 
16 AY SONRA BİR JANDARMAYI ŞEHİT ETTİ
Olayın ardından kaçarak kayıplara karışan Hüseyin Türkmen’in yakalanması için jandarma ekipleri ve Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sırasında, 2015 yılının Ocak ayında dağlık arazide izine rastlanan Türkmen, kendisini yakalamak isteyen jandarma ekiplerine ateş açtı. Türkmen’in açtığı ateş sonucu Uzman Çavuş İrfan Yüksel ve Astsubay Üstçavuş Emrah Ünalan yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı askerlerden Emrah Ünalan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 
Her yerde aranan katil zanlısı Hüseyin Türkmen’in bulunması için çeşitli yollara başvuruldu. Jandarma ekipleri, Türkmen’in fotoğrafının olduğu ve ‘aranıyor’ yazılı afişleri birçok kahvehaneye astı. Ancak yine de Türkmen’in izine rastlanamadı.

DURUŞMA ERTELENDİ
İşlediği cinayetlerin ardından kayıplara karışan ve halen bulunamayan Hüseyin Türkmen’in hakkında başlatılan soruşturma kapsamında, Aydın 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Davanın son duruşması, Türkmen yakalanamadığı için yine ileri bir tarihe ertelendi.