Nazilli CHP'nin tanınan isimlerinden Hakan Şensan, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sert tepki gösterdi. Kürşat Engin Özcan’ın sosyal demokratların iyi niyetini kullandığını belirten Şensan, “Keser döner, hesap döner hesabını ödeyeceksin.” ifadelerini kullandı.

“HATAMI TELEFİ EDECEĞİM”

Yerel seçimlerde Kürşat Enin Özcan için çalışmasının bir hata olduğunu ifade eden Şensan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı;

Kürşat Engin Özcan unutma sabaha kadar beni aradığın günleri. Sen ki sosyal demokratların iyi niyetini kullanacaksın, keser döner hesap döner hesabını ödeyeceksin. Ben terk ettim Nazilli’yi sana güvendiği için, sen ne yapacaksın bakalım. Sende nasıl bir yürek Nazilli sevdası var diye beklemiyor değilim ama bil ki ben bugünü bekledim. Size söz veriyorum yerel seçimlerde geri döneceğim Kürşat Engin Özcan için çok çalışmıştım nasıl bir hata yaptığımın farkındayım. Hatamı telefi edeceğim. Gideceksin Kürşat Engin Özcan o makamdan.

Yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çeken Şensan daha sonra sosyal medya hesabını kapattı.