Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın başlatacağı çalışmada Nazilli Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde 27 Temmuz Salı günü kent meydanı ve yer altı otopark çalışması yapılacak. 
Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çalışmalar esnasında trafik akışının emniyetli şekilde gerçekleşmesi için trafik işaret ve işaretçilerine uyulmasını söyledi. Ayrıca, sürücülerin kullanabileceği alternatif güzergahlar hakkında bilgi verildi.  
Yapılan açıklamada, “27.07.2021 Tarihinden itibaren Nazilli ilçesi İstasyon Meydanı ( Fevzi Çakmak Caddesi) üzerinde yapılacak kent meydanı ve yer altı otopark çalışmaları sırasında alternatif güzergah olarak Hürriyet Bulvarı, 348 Sokak , Atatürk Bulvarı, Namık Kemal Caddesi, 19 Mayıs Bulvarı, Ziya Gökalp Caddesi, 137. Sokak, 284.sokak, 187.sokak, Beş Eylül Caddesi, Şehit Murat Ultay Bulvarı kullanılacaktır. Çalışmalar esnasında trafik akışının emniyetli şekilde gerçekleşmesi için trafik işaret ve işaretçilerine uyulmasını önemle rica ederim” ifadeleri kullanıldı.