AK Partili Nazilli Belediye Meclis Üyesi Bülent Sayar, Nazilli Belediyesi’nin bütçesinden Fenerbahçeli bir sporcuya 40 bin liralık ödeme yapıldığını öne sürdü.

Yaşanan parti içi çekişmelerin yanı sıra İçişleri Bakanlığı denetçileri tarafından tespit edilen, danışmanlık adı altında belediye bütçesinden yaptığı 236 bin 182 lira 96 kuruş ödeme ile gündeme gelen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a, AK Partili Nazilli Belediye Meclis Üyesi Bülent Sayar’dan zor bir soru geldi Bülent Sayar, Nazilli Belediyesi bütçesinden Fenerbahçeli bir sporcuya yapılan 40 bin liralık ödeme ile kamunun zarar ettirildiğini iddia etti. Sayar, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada "Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusuna Nazilli Belediye bütçesinden ne kadar para verilmiştir? Kamu zararını kim ödeyecek?" diye sordu.

Konu hakkında Gazete Aydın'a açıklamada bulunan Sayar, "Denetimlerde Nazilli Belediyesi tarafından Fenerbahçe'de lisanslı olarak bulunan bir atletizm sporcusuna 40 bin lira ödeme yapıldığı tespit edildi. Oluşan bu zararı kim giderecek?" dedi.