Büyük Birlik Partisi Nazilli İlçe Başkanı Yaşar Dokumacı, ilçedeki trafik sorunuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Trafiğin Nazilli’nin en büyük sorunlarından olduğunu ifade eden Dokumacı, “Belediye meclisi bu sorunu neden ele almaz ve yeni imar planlarıyla, taş döşemeleriyle uğraşır durur? Nazillili bugün çok farklı bir gündem ile meşgulken birileri hesap kitap derdinde” diyerek yetkililerin duruma çözüm aramamasından yakındı.

“ORDU VE HÜRRİYET CADDESİ CAN ÇEKİŞİYOR”

Dokumacı, “Nazillimizin bugün en büyük sorunlarından biri haline gelen ve hiç kimsenin çözmeye niyeti olmayan trafik sorunu artık had safhaya gelmiştir. Nazilli trafiği alarm vermektedir. Artık araba ile çarşıya doğru gitmek işkenceye dönüşmüştür. Ordu Caddesi ve Hürriyet Caddesi adeta can çekişiyor. İnsanlara ceza kesmek değildir bunun çözümü. Bir çözüm arayan varsa buyursun konuşalım. BBP olarak çözüm projelerimiz hazır. Yeter ki samimiyet görelim” dedi.

“BELEDİYE MECLİSİ BU SORUNU NEDEN ELE ALMAZ?”

Dokumacı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Belediye meclisi bu sorunu neden ele almaz ve yeni imar planlarıyla, taş döşemeleriyle uğraşır durur? Nazillili bugün çok farklı bir gündem ile meşgulken birileri hesap kitap derdinde. Hele ki Nazilli’nin ortasından gecen Devlet Karayolu artık felce uğramıştır. Kırmızı ışıklar ve dar yollar insanların psikolojisini bozmaktadır. Şoförler isyan etmektedir. Bir an evvel çevre yolu yapılmalıdır. 3 farklı noktaya daldı çıktı geçit köprüler yapılmalıdır. Merkezdeki caddeler genişletilmeli park sorunu çözülmelidir.”

“UFAK TEFEK İŞLERİ BIRAKIN, VATANDAŞ HİZMET BEKLİYOR”

10 yıl sonra ilçede trafiğin tamamen tıkanacağını söyleyen Dokumacı, “Biz BBP olarak uyarıyoruz. 10 yıl sonra Nazilli tamamen tıkanacaktır. Bugün dahi kapalı spordan belediye meydanına 15 dakikada gidilebiliyor. Yetkililer esas meselelere girene kadar takipçi olacağız. Ufak tefek işleri, lokma döktürmeleri bırakın da iş yapın, icraat görelim. Vatandaş hizmet bekliyor. Yarın çok geç olacak. Çocuklarımız burada yaşamak istemeyecek. Kamuoyunun dikkatine sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.