Aşk-ı Memnu, Arka Sokaklar, Küçük Kadınlar dizileri ile kariyer hayatına başlayan Dereli, son dönemde ise reyting rekorları kıran Yemin dizisinde “Zafer” karakterini canlandırarak hayran kitlesini artırdı.

İzleyenlerin büyük beğenisini alan Aydınlı oyuncu ve şarkıcı, sadece Türkiye’de değil Orta Doğu ülkelerinde de büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

MÜZİSYEN KİMLİĞİYLE DE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ 

Oyunculuk kariyerinde ilerlerken sahnelerden de uzak kalmayan Ali Dereli, müzikle olan bağını koparmadı. İlk single 'Mum' ile müzik sektörüne giriş yapan Dereli, müzisyen kimliği ile de adından söz ettirdi. 

ÜÇÜNCÜ SİNGLE SEVENLERİYLE BULUŞTU 
Dereli, 'Hak edecek misin?' adlı ikinci şarkının ardından ara vermeden üçüncü single çalışması ‘Cayır Cayır ‘ ile tekrar sevenleriyle buluştu.

Söz ve müziği Deniz Cem'e ait olan 'Cayır Cayır’ isimli şarkının düzenlemesi Tansel Doğanay tarafından yapıldı. Oğuzhan Coşkun'un sanat yönetmenliğini üstlendiği klibin yönetmenliğini ise Tansel Doğanay yaptı.
Klibin tanıtım videosu yayınlandığı günden itibaren başta Türkiye olmak üzere Orta Doğu ülkelerinde de büyük yankı uyandırarak hayranlarından tam not aldı.