Savaşçı dizisinin yayından kaldırılması, oyuncuların teker teker diziden ayrıldıklarını açıklaması Savaşçı dizisinin sonlandığına yönelik yorumların yapılmasına neden olmuştu. Neredeyse 1 yılı aşkın süredir hakkında sık sık yazılıp çizilen Savaşçı dizisi yeni sezon fragmanları ve yeni oyuncu kadrosu ile izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Ancak bir süre sonra yapımcı şirketin yayın kanalı ile devam edeceklerini açıklaması ve diziye yeni oyuncuların katılması Savaşçı hayranlarını sevindirmişti. Bunun yanında yeni oyuncu kadrosu da izleyiciden tam not almıştı. Buna rağmen bir türlü yayın tarihi açıklanmayan Savaşçı’da belirsizlikler sürüyor.

DİZİDEN AYRILANLAR

Savaşçı'nın başrol oyuncusu Berk Oktay, Yasak Elma dizisine geçti. Aynı zamanda Gaye Turgut Evin de Savaşçı'ya veda ederek TRT1’de yayınlanan Tövbeler Olsun’un kadrosunda yer almaya başladı. Diziden başka ayrılık haberleri de geldi. Gökçen’i oynayan Elit Andaç Çam ayrıca, Astsubay Demir Döğer karakteriyle Ogeday Girişken’in de yapımdan ayrıldığı belirtilmişti. Ayça karakterini oynayan Feyza Sevil Güngör’ün de ekibe veda ettiği söyleniyor.

DİZİYE KATILANLAR

Savaşçı'nın yeni yayın dönemi hazırlıkları devam ediyor. Savaşçı'ya katıldığı açıklanan Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz ve Erkan Meriç'in ardından kadroya Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Ediz Hun ve Survivor'ın eski yarışmacısı Anıl Tetik de katıldı.