Sadakatsiz dizisinde Ali evine dönüyor, Sadakatsiz 17. Bölümde neler oldu? Sadakatsiz dizisi 17. Bölüm

Sadakatsiz dizisinin 17. Bölümünde neler yaşandı. Sadakatsiz dizisinin 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sadakatsiz dizisinin 17. Bölümünde neler yaşanacak. Ali evine dönecek mi? Cansu Dere’nin hayat verdiği Asya, oğlunu yeniden kazanabilecek mi?

Eşine ihanet eden Volkan ile ailesine bağlı olmasına rağmen eşinin ihaneti ile sarsılan Asya’nın hikayesini konu edinen Sadakatsiz dizisi, izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Boşanan anne ile baba arasında kalan Ali’nin kafası oldukça karışır. Babası Volkan’ın ilgisi ve babasının evlendiği Derin’in Ali’yi kazanma çabasına karşılıksız kalamaz.

Babasının yeni evine taşınan Ali, Derin’in gerçek yüzünü görecektir.

Sırf Volkan’ı kaybetmemek için Ali’yle yakından ilgilenen Derin, bu bölümde gerçek yüzünü gösterecektir.

Ali’nin izleyici tarafından yersiz bulunan triplerine dayanamayan Derin, Ali’nin “Burası benim evim değil” sözüne oldukça içerlenir. Ali’nin bu sözleri mutlu bir aile yemeğinin tam ortasında söylemesi, gerginliği bir ana tırmandırır. Derin’in yüz ifadesi bir anda değişir. Artık genç anne Derin, üvey oğlu Ali’nin triplerine dayanamaz hale gelir.

Aslında zaten Derin’in Ali’yi kazanmak gibi bir niyeti yoktu. Zengin ve kudretli anne Gönül Güçlü, kızına verdiği taktikler, Derin’i böyle bir oyun oynamaya itmiştir. Ancak bu gerginlik, oyunun da son bulmasını sağlayacaktır.

Ali’yi evde tenhada sıkıştıran Derin, bağırmaya başlar ve “Daha ne kadar dayanmamı bekliyorsun” diye sorar. Ali bu durum karşısında gözyaşlarına hakim olamaz. Tam da bu sırada Volkan bu diyaloğa şahit olur.

Bir yandan gözü Asya’da olan Volkan, Ali’yi kazanarak Asya’ya karşı koz elde etmek istemektedir.

İnsanın çocuğu üzerinden politik tavırlar içerine girmesinin notunu izleyici elbette verecektir. Ancak Volkan halen bunu anlayamamıştır ve Asya’yı bu şekilde kazanabileceğini sanmaktadır.

Aslında Asya da “Volkan’a karşı boş değilim” mesajını içeren bakışlar atmaktadır. Belki küçük bir kıvılcım, dizinin ilerleyen bölümlerinde yaşananları unutturacak ve eski aşkı alevlendirecektir.

Öte yandan Volkan’ın hiç değişmediği, çocukluk arkadaşı Mert ile Bahar’ın yuvasını yıkan planı hayata geçirmesinden anlaşılmaktadır.

Sadakatsiz’in 17. bölümü, Ali’nin annesi Asya’ya olan bağlılığını anlaması için bir dönüm noktası olacaktır.

Ancak Ali’nin hayatındaki tek zorluk bu da değil. Ali artık sınıfında ‘hırsız’ olarak bilinmektedir. Ali’nin okulda yaşadığı zorluğu ailesinin yardımıyla aşması, belki de ileride onda travma yaratacaktır. Ancak bir çocuğun hırsız damgasını aşması pek de kolay görülmemektedir? Peki Ali bunu aşabilecek mi? Sadakatsiz dizisinin 17. Bölümünde Ali’nin okuldaki yaşayacağı zorlukları hep birlikte göreceğiz.

Öte yandan inşaattan düşen Selçuk, daha tam olarak iyileşmeden hastaneden ayrılmıştı. Selçuk bundan sonra ne yapacak? Nil ile ilişkileri nasıl ilerleyecek? Nil, bunca yaşadığından sonra Selçuk’u affedecek mi? Sadakatsiz dizisinin 17. Bölümünde bunları da göreceğiz.