Masumlar Apartmanının son bölümünde, Han’la evlenen İnci, taşındığı yeni eve alışmaya çalışırken Han’la aralarında yeni gerilimler baş gösterdi.

İnci’nin kafası dedikodularla karışırken, Han’a ‘Benle küsken Ceylan’la görüştün mü?’ sorusu ise Han’ı çileden çıkardı ve ikili arasında yeni bir tartışmayı alevlendirdi. Han’ın eski sevgilisi Ceylan konusu, bu kadarla da kalmayacaktı!

İnci’nin arkadaşı Esra’nın üst kata taşınması fikri ise Gülben’in tedbirler almasına neden oldu.

Gülben’in Han’a haber vermeden üst katı kiraya vermeye çalışması ve apartman görevlisi Bayram’ı görevlendirmesi ortalığı iyice karıştırdı.

NACİ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Dizinin 22. Bölümünde Han, Naci’nin Safiye’ye zarar vermeden çevresinden uzaklaşmasını ister. Peki Naci Safiye’yi bırakıp gidebilecek mi? Naci’nin isteği, Safiye’nin normal hayatına dönmesi için çaba göstermek. Ancak Han, Naci’nin bu yolla O’na daha büyük zarar vereceğini düşünür ve hemen gitmesini ister. Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerinde Naci çabasını sürdürecek mi? Yoksa Safiye’yi geride bırakıp uzaklaşabilecek mi?

HAN ESKİ SEVGİLİSİ CEYLAN’LA GÖRÜŞTÜ

İnci, terasta oluşturdukları özel alanda, üstünde ‘Ceylan’ yazan bir künye buldu. İnci, künyeyi alıp Han’a sorduğunda, yine tartışma yaşandı. İnci, künyenin Han’la aralarını bozmaya çalışan Safiye tarafından konulduğunu düşününce bu kez yine tartışma yaşandı. Safiye, zor durumda olduğunu anladığı Han’ı kurtarmak için yalan söyledi ve suçu üstlendi. İnci gittikten sonra baş başa kalan Han Safiye’ye Ceylan’la görüştüğünü itiraf etti. Han, her ne kadar ‘ABD’den gelince beni aradı, evli olduğumu anlattım’ dese de bu işin arkasından daha farklı hikayeler çıkacağa benziyor.

SAFİYE SOKAĞA ÇIKIYOR

Önceki bölümde sokağa çıkmaya çalışan ancak hayalini gördüğü annesinin etkisiyle rahatsızlanan ve apartmana dönen Safiye, bu kez dışarı çıkıyor. Elbette Safiye’nin bu başarısında Naci’nin etkisi büyük. Üstelik Naci, Safiye’nin rahatsızlanmaması için apartmana çok yakın bir yerde, mini restoran kurarak Safiye’nin sokağa alışmasını sağlıyor. Bu da Safiye’nin psikolojisi açısından oldukça önemli ve dikkatli bir sahne olmuş.

Naci ile tatlı bir sohbete girişen Safiye’nin uğradığı kedi saldırısı, Naci tarafından başarılı bir şekilde püskürtüldü J Panikleyen Safiye’yi sakinleştiren Naci, O’nu dışarı çıkarma konusunda önemli bir adım daha atmış oldu.

Safiye ile Naci’nin yakınlaşması, Gülben’i de ruhsal anlamda etkiliyor. Eski aşkı Esad’la olan hayallerine devam eden Gülben, Esad’ın kendisi için umutsuz aşk olduğunu düşünüyor. Bu durum, ilerleyen bölümlerde Gülben’in ruh halinde bozulmaya yol açabilir. Malum, Esad Gülben’i daha önce redetmişti ve izleyici bu konunun o bölümlerde tatlıya bağlandığını düşünmüştü. Oysa Gülben açısından durum hiç de öyle değil.

Heyecan dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Masumlar Apartmanının 22. Bölümü, yine soluksuz izlendi. Masumlar Apartmanının 23. Bölümü ise merakla bekleniyor.