Masumlar Apartmanı’nın 21. Bölümünde neler yaşandı? Safiye sokağa çıktı mı? Masumlar Apartmanı’nın son bölümü yine izleyiciyi ekrana kilitledi. TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı izleyicileri ekrana kilitledi. Masumlar Apartmanının bu haftaki son bölümünde heyecan dolu sahneler yaşandı. Peki yıllardır sokağa çıkmayan Safiye, kapıdan dışarı çıktı mı?

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola gibi ünlü isimlerin başrolü paylaştığı TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 21. Bölümüyle ekrana geldi.

Yıllar sonra çocukluk aşkı Safiye’yi bulan Naci, Safiye’yi dışarı çıkarmak için yoğun çaba sarfetti.

Naci’nin isteği üzerine dışarı çıkmaya karar veren ve kapıya ilerleyen Safiye, son anda annesinin hayalini görüp dışarı çıkmaktan vazgeçti.

Ancak tam o sırada Safiye’nin gençliği karşısına çıktı ve evden çıkmaya ikna oldu.

Yıllardır sokağa çıkmayan Safiye’deki, Naci’nin gelişiyle yaşanan bu değişim, dizinin bundan sonraki seyrini de merak konusu yaptı.

Safiye’nin sokağa çıkması, Han’ı da çok etkiledi. Han yaşadığı mutluluğun yanı sıra, ailenin tüm bireylerinde olan ‘birbirlerine aşırı bağlılık’ nedeniyle kısmen kıskançlık yaşadı. En azından bu hissi uyandırdı.

Sokağa çıkan Safiye, çevresini yeniden tanıma ihtiyacı duymaktadır. Yıllar içerisinde yaşadığı sokak tamamen değişmiştir. Tabi insanlar da. Bu, Safiye’yi yeni maceralara itecektir.

Safiye bu hissi çok geçmeden hisseder ve kısa süreli paniğin ardından apartmana döner.

Peki ne oldu da Safiye dışarı çıkmaya karar verdi. Elbette Naci’nin günlüklerini okuduğu için. Peki günlükleri boş daireden kim getirdi? Bu sorunun yanıtının da Safiye’nin babası olduğu bu bölümde ortaya çıktı.

Dizide her şey güzel gidiyor denilirken, yeni sorunlar baş gösterecektir. Önümüzdeki bölümlerde, Naci’nin hastalığı, senaryoda daha sık işlenecek konulardan biri. Masumlar Apartmanı 21. bölümde, Naci’nin başının dönüp gözünün kararması, Safiye’nin ‘Sayılı yılımız mı kaldı Allah korusun’ sözü, önümüzdeki bölümlere ilişkin önemli bir ipucu.

Geçen bölümde diziye katılan Safiye’nin ananesi, tüm yaşananların da sebebini göstermiş oldu. Safiye’nin ananesinin baskıları sonucu annesinin psikolojik sorunlar yaşamaya başladığı ve psikolojisinin bozulduğunu izleyici görmüş oldu.

İnci, Naci ile Safiye’nin dışarı çıkmasına üzülmüş gibi görünüyordu. Nedeni ise dizinin ilerleyen sahnelerinde anlaşıldı.

Günlüklerde, Naci’nin, “Bugün bana öleceğimi söylediler” sözü yazılıydı. Bu sayfayı İnci okumuş ve sayfayı kopararak Safiye’nin okumasına engel olmuş. Dizinin ilerleyen bölümlerinde, Naci’nin en büyük destekçisi, İnci olacak gibi görünüyor.

Safiye’nin duygusal gel gitleri, İnci ile arasında gerilimin fitilini ateşledi. Özellikle İnci’nin mutfağa girmesi, Safiye’nin krize girmesine neden oldu.

Masumlar Apartmanın son bölümünde yine izleyiciyi heyecan dolu sahneler bekliyor. Dizinin 21. bölümünde, hem duygusal hem de komik sahneleri izleyiciyi ekrana kilitledi.

İnci’nin evde girilmemesi gereken yerlere girmesi ve Safiye’nin koyduğu yasaklara uymaması sinirleri gerdi.

Dizinin sevenleri Masumlar Apartmanın 22. Bölümünü yine merakla bekleyecek.