Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ilki 8 Ocak, çoğunluğun sağlanamaması halinde ise ikincisi 20 Ocak’ta yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa adaylığını koyan Vedat Kazancıoğlu Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i ziyaret etti. Ada Modern Sanat Galerisi’nde gerçekleşen görüşmede Vedat Kazancıoğlu’na çalışma arkadaşları da eşlik etti.

“KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRECEĞİZ”

Başkan Ömer Günel’e göreve layık görülmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi veren Vedat Kazancıoğlu, “Oda çalışır, esnaf kazanır sloganıyla çıktığımız yolda en büyük amacımız esnafımız ile tüm kurumlar arasında köprü vazifesi görmek. Tecrübeli, genç, dinamik fikirli ve tüm esnaf ve sanatkarlarımızı temsil edecek kadromuz ile yeniliğe adayız. Ahilik ahlakı ile günümüz teknolojisini birleştirerek esnafımıza yeni ticaret kapıları açmayı hedefliyoruz” dedi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise “Nazik ziyaretlerinden ötürü Vedat Kazancıoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyor, seçimlerde başarılar diliyorum. Kuşadası’ndaki en önemli meslek odalarından bir olan Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda seçimi hak eden adayın kazanmasını temenni ederim” diye konuştu.