Sanata ve sanatçıya verdiği değerle Efeler’de yaşayan vatandaşların gönlünde taht kuran Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, her hafta sonu Efeler Belediyesi’nin internet televizyonu Efeler TV’nin Facebook ve Youtube hesapları üzerinden sanatseverleri tiyatrolarla buluşturuyor.

Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, koronavirüs tedbirleri kapsamında Efeler TV üzerinden kültür ve sanat etkinliklerini online olarak sürdürüyor. Böylece; Efeler TV, tiyatro ve belgesel yayınlarıyla dopdolu ve renkli bir Mart ayı geçirmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda; 12 Mart Cuma günü saat 19.00’da ‘Kelebekler Özgür Olmalı’, 14 Mart Pazar günü saat 13.00’te ‘Eşekler Karnavalı’ adlı tiyatro oyunları TV’de çocuklarla buluşacak.

Mart ayı boyunca düzenli olarak belirlenen tarihlerde; ‘Bir Zebra Müzikali’, ‘Çalışkan Karıncalar’, ‘Meraklı Dedektif ve Gırgır’, ‘Arkadaşım Robot’ ve ‘Deniz ile Dinozor’ adlı çocuk oyunları online olarak yayınlanacak.

27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla; ‘Merhaba Gölgem’ adlı çocuk oyunu ile ‘Seni Unutmak İstemedim Ki’ adlı yetişkin oyunu 27 Mart Cumartesi günü Efeler TV’de izleyici ile buluşacak. Yine Mart ayı içinde ‘Benim Giritli Limon Ağacım’ adlı belgesel de, vatandaşlara keyifli bir gün yaşatacak.