Denizli'nin Çivril ilçesindeki bir yurtta 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen eğitmen Emre T. Aydın'ın İncirliova ilçesi Acarlar Mahallesi'nde yakalandı. 

Denizli, Çivril'de bulunan bir yurtta 12 yaşındaki bir çocuk öğretmeni tarafından cinsel tacize uğramış, olay çocuğun "intihar notu" ile ortaya çıkmıştı. Olaydan sonra Valilik inceleme başlatmıştı. Çivril’de ortaokul 7'nci sınıf öğrencisi M.S., 24 Aralık'ta, kaldığı bir vakfa ait özel yurtta eğitmenin nitelikli cinsel istismarına uğradığını, intihar etmeyi düşündüğünü belirten bir not yazıp, sınıfının penceresinden attı. Notu diğer öğrenciler bulup, okul yönetimine ulaştırdı. Okul yönetimi savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık, soruşturma başlattı. Yurtta meydana gelen taciz skandalından sonra yurt mühürlendi. 

ŞÜPHELİ AYDIN'DA YAKALANDI

Soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan Emre T. İncirliova'nın Acarlar ilçesinde yakalandı. İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan şüpheli Emre T. Aydın Adliyesine sevk edildi. 

AYRINTILAR GELİYOR...