Yenipazar'da Deve Güreşi Festivali düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu festivalde, develer kıran kırana mücadele ederken, vatandaşlar güzel havanın ve güreşin keyfini çıkardı. 

Yenipazar Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen ve binlerce kişinin izlediği 'Yenipazar Deve Güreşi Festivali' nefes kesti. Yenipazar Yaşar Giregiz Deve Güreşi Sahasında yapılan festivalde, rakipleri ile kıyasıya güreşen develer, izleyenleri heyecanlandırdı. Ege, Akdeniz ve Marmara Bölgeleri'nden gelen 150 seçkin deve, kıran kırana mücadele etti. Havanın güneşli olması nedeniyle de alana gelen vatandaşlar mangal yakarak Festivalin tadını çıkardı.

Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden'in katkılarıyla düzenlenen Yenipazar Deve Güreşi Festivaline, CHP PM Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger ve çok sayıda vatandaş katıldı.