Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Söke Belediyesi, yeşil ve daha düzenli bir çevre yaratmak üzere çalışmalarını işbirliği içerisinde sürdürüyor.

Söke’nin Yenikent Mahallesi 43. Sokak ve Fakülteler yolunda Söke Belediyesi tarafından başlatılan düzenleme çalışmaları; bölgede bulunan Yenikent Deresi çevresini de kapsayacak. Yenikent Deresi yanlarında Söke Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlik ve tesviye çalışmaları başlatılmıştı.

Söke’ye yeni bir yeşil ve rekreasyon alanı kazandırmak adına Aydın Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde yürütülen proje ile ilgili olarak yerinde inceleme yapıldı. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Vicdan Çetev beraberinde Söke ve Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları alanda inceleme yaparak, proje hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

“UYUMLU ÇALIŞMA HİZMET GETİRİYOR”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel arasındaki uyumlu çalışma, projelerde ve hizmetin gelmesini sağlıyor. İşbirliği içerisinde birçok sorun çözüme kavuşturulmaya başlanırken; Büyükşehir ve ilçe Belediyesi ayrımı olmaksızın çalışmaları el birliği ile yürütülüyor.

Yenikent Deresi çevre düzenlemesi de bu işlerden biri olacak. Yenikent Deresi ve çevresini Söke’ye yakışır bir hale getireceklerini belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Proje hakkında Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Hanım ile görüşmüştük. İlk adımlarını attığımız proje çalışmaları Park ve Bahçeler Daire Başkanlığımız ile yaptığımız incelemeler sonrasında daha da hız kazanacak” dedi.