Didim’de B.Ş. isimli şüphelinin uyuşturucu yetiştirdiği ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, villaya operasyon düzenledi. Yapılan aramada, çok sayıda uyuşturucu madde ve hint keneviri yetiştirmede kullanılan tesisat malzemeleri ele geçirildi.

B.Ş isimli şüphelinin villada uyuşturucu yetiştirdiği bilgisini alan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, adrese operasyon düzenledi. Evin önünde olduğu öğrenilen şüpheli, ekiplere sahte kimlik verdi.

Kimliğin sahte olduğunu tespit eden ekipler, şüphelinin Urla Sulh Ceza Hakimliğince uyuşturucu madde ticaretinden aramasının bulunduğunu öğrendi.

 

B.Ş.’nin bulunduğu villada yapılan aramada, 93 adet değişik boy ve ebatlarda hint keneviri bitkisi, 730 gram kurutulmuş esrar maddesi, 1 adet hassas terazi, 1 adet 6.35 tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör ve 41 adet tabanca fişeği, 1 adet C.Ş adına adına düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı, hint keneviri yetiştirmede kullanılan çok sayıda ısıtma ve aydınlatma amaçlı tesisat ve parçaları ele geçirildi.

Operasyonda şüpheliler M.Ş. ve S.A. isimli şahıslar yakalandı, S.A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. B.Ş. ise uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.