Didim Ülkü Ocakları, ihtiyaç sahipleri için 'askıda kıyafet kampanyası' başlattı. Ülkü Ocakları tarafından, çocuklara da karne hediyesi verildi. Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan, Didim'deki etkinlikleri ziyaret etti.

Didim Ülkü Ocakları tarafından başlatılan 'askıda kıyafet kampanyası' kapsamında, “Mont, ayakkabı, çocuk kıyafeti ve bebek eşyaları” gibi giyecekler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Vatandaşların getirdiği ayakkabı ve kıyafetler, Ülkücü gençler tarafından teslim alınıp, belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. 

Öte yandan karne sevinci yaşan öğrenciler, oyun parkına götürülüp hediye dağıtıldı.

Didim Ülkü Ocaklarının etkinliklerine katılan Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan, "Didim Ülkü Ocaklarımızın düzenlediği, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz için askıda elbise kampanyasını ziyaret ederek desteklerimizi ilettik. Didim Ülkü Ocaklarımızın düzenlediği, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza karne hediyesi olarak ücretsiz oyun parkı ve hediyeler verdikleri etkinliğe katıldık. Emeği geçen Didim Ülkü Ocakları Başkanımız Erkan Yüce ve Didim Ülkü Ocakları Teşkilatımıza teşekkür ederim" dedi.